Lidhje

Porti Detar i Durrësit çel terminalin e ri të udhëtarëve


Porti Detar i Durrësit çel terminalin e ri të udhëtarëve

Porti Detar i Durrësit çeli këtë fundjavë terminalin e ri të udhëtarëve, një hapësire moderne e përpunimit të automjeteve dhe dokumentacionit të udhëtarëve. Drejtuesit e portit thanë se hapja e 12 sporteleve të reja, krahas 23 ekzistuese e uli ndjeshëm kohën e qëndrimit të udhëtarëve në port. Për shumë vite, udhëtarët që vinin nga Italia kalonin me mjaft vështirësi në portin e Durrësit për shkak të një terminali të vogël dhe jashtë çdo standarti apo kushti teknik.

XS
SM
MD
LG