Lidhje

Porti i Shëngjinit dyfishon kapacitetin përpunues


Me financimet e Bashkimit Europian, në Portin e Shëngjinit po ndërtohet një kalatë e re

Porti i Shëngjinit po dyfishon kapacitetet e tij përpunuese dhe ankoruese për anijet e mallrave. Duke qenë farë afër Rrugës së Kombit, ky port është përqendruar më së shumti në përpunimin e mallrave që shkojnë drejt Kosovës. Me financimet e Bashkimit Europian, në Portin e Shëngjinit po ndërtohet një kalatë e re, e cila do të funksionojë jo vetëm për anijet e mallrave, por edhe për jahtet e turistëve të huaj.

XS
SM
MD
LG