Lidhje

Potenciali i eksplorimeve nënujore në Shqipëri


Potenciali i eksplorimeve nënujore në Shqipëri
Potenciali i eksplorimeve nënujore në Shqipëri

Eksplorimi i arkeologjisë së nënujit është një punë e vështirë dhe e kushtueshme por disa studiues thonë se Shqipëria ka një potencial të madh për zbulime në këtë fushë. Për këtë temë biseduam me zotin Auron Tare, studiues i kësaj fushe.

XS
SM
MD
LG