Lidhje

Media Arkivi

Vështirësit e dimrit dhe mungesa e energjisë


Zonat më të dëmtuara janë komunat Tropoja, Margegaj, Bujani, Bytyçi, Llugaj, Terthore, Topojan, Shishtaveci, Bicaj, Ujemisht, Qelë, Arrëz, Voskopoja, Polisi.

XS
SM
MD
LG