Lidhje

Nderohet kujtimi i klerikut Dom Prek Ndrevashaj


Me këtë rast u promovua edhe një libër kushtuar jetës dhe veprës së këtij kleriku

U përkujtua në qytetin e Shkodrës kleriku i shquar katolik, dom Prekë Ndrevashaj, i cili u nda nga jeta 8 vite më parë në Shkodër. Me këtë rast u promovua edhe një libër kushtuar jetës dhe veprës së këtij kleriku, i cili për gati 50 vite të jetës së tij i shërbeu mërgatës shqipare, në Europë dhe Amerikë. Dom Prekë Ndrevashaj është themeluesi i kishës së parë shqiptare,”Zoja Pajtore e Shqiparvë”, në Miçigan të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

XS
SM
MD
LG