Lidhje

Presidenti Sejdiu kërkon bashkëpunim mes forcave politike dhe EULEX


Presidenti Sejdiu kërkon bashkëpunim mes forcave politike dhe EULEX

Presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu, tha sot se është në interesin e institucioneve të vendit që të bashkëpunojnë në mënyrë konstruktive me praninë civile ndërkombëtare. Komentet e tij pasuan përplasjet ndërmjet qeverisë së Kosovës dhe Misionit të Bashkimit Evropian për policinë dhe drejtësinë rreth mënyrës së zhvillimit të hetimeve për korrupsion në njërën nga ministritë e qeverisë së Kosovës

XS
SM
MD
LG