Lidhje

Perspektiva e ekonomisë së Kosovës


Perspektiva e ekonomisë së Kosovës

Këto ditë në Washington u zhvilluan takimet e vjeshtës të Bankës Botërore dhe FMN-së, me pjesëmarrjen e zyrtarëve të lartë të financave, të ekonomisë, si dhe guvernatorët e Bankave Qendrore nga vende të ndryshme të botës. Në takime ishte edhe një delegacion i Kosovës. Zeri i Amerikes zhvilloi nje interviste në studio me Ministrin e Ekonomisë së Kosovës, Ahmet Shala.

XS
SM
MD
LG