Lidhje

Prishtinë: Mbyllen negociatat për marrëveshjen e asocimit


Në Prishtinë, sot u përmbyllën negociatat për marrëveshjen e stabilizim asocimit ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian. Muajt në vazhdim pritet edhe nënshkrimi i kësaj marrëveshjeje, negociatat për të cilën filluan në vjeshtën e vitit të kaluar pas marrëveshjeve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet tyre. Serbia ndërkaq, përfitoi hapjen e negociatave për anëtarësim në Bashkimin Evropian në fillim të këtij viti.
XS
SM
MD
LG