Lidhje

Prishtinë: Protestë e veteranëve të ish UÇK-së


Prishtinë: Protestë e veteranëve të ish UÇK-së

Në Prishtinë, organizatat e dala nga lufta e ish Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, protestuan sot kundër ligjit për statusin dhe të drejtat e dëshmorëve, invalidëve dhe veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, viktimave civile dhe familjeve të tyre. Ata kritikuan përjashtimin e veteranëve nga ky ligj për të cilët është paralajmëruar miratimi i një ligji të veçantë gjatë vitit të ardhshëm.

XS
SM
MD
LG