Lidhje

Profesionistet nga Kosova në Uashington

  • Ilir Ikonomi

Edhe këtë vit, disa gra të reja nga Kosova, profesioniste në fusha dhe qytete të ndryshme, ishin në Uashington, për të parë se si funksionon Amerika në disa aspekte të saj. Ato patën takime me gra të profesioneve të ndryshme dhe shoqëruan anëtarë të Kongresit në punën e përditshme.

XS
SM
MD
LG