Lidhje

Profesori i njohur i biologjisë Idriz Haxhiu po kultivon pemën e ullirit në vendin e tij


Profesori i njohur i biologjisë Idriz Haxhiu po kultivon pemën e ullirit në vendin e tij

Profesor Idriz HAxhiu ka ndërtuar pranë Vorës një ullishte dhe një park natyral ku po zbaton metoda shkencore, të cilat vizitohen nga studentët dhe kolegët e tij.

Profesor Idrizi është i njohur dhe për ndihmesën që ka dhënë në shënjimin e qindra breshkave detare të Mesdheut, një projekt që ai e drejton me mbështetjne e UNDP-së.

XS
SM
MD
LG