Lidhje

Projekt shkëmbimi gazetarësh Kosovë - Serbi


Projekt shkëmbimi gazetarësh Kosovë - Serbi

Shoqatat e gazetarëve të Kosovës dhe të Serbisë, kanë filluar një program të shkëmbimit të gazetarëve në përpjekje për të tejkaluar pengesat politike ndërmjet dy vendeve. Ky projekt që mbështetet nga ambasadat amerikane në Prishtinë dhe në Beograd, po zbatohet në një periudhë kur të dyja palët kanë filluar një seri bisedimesh për zgjidhjen e çështjeve teknike të interesit të ndërsjellë.

XS
SM
MD
LG