Lidhje

Projekte zhvillimi në Vlorë


Agjencia e Zhvillimit “Auleda” në Vlorë po nxit zhvillimin e projekteve në disa sektorë që përfshijnë agroindustrinë, peshkimin, turizmin, artizanatin dhe teknologjitë e reja.

XS
SM
MD
LG