Lidhje

Tiranë: Protesta për mungesën e ilaçeve


Shoqata "Së Bashku për Jetën" tha se mungesat e ilaçeve dëmtojnë fëmijët dhe shkaktojnë kondrabandimin e mjekimeve të shtrenjta.

XS
SM
MD
LG