Lidhje

Protestë kundër bisedimeve të pakushtëzuara me Serbinë


Në Prishtinë, grupe qytetarësh morën pjesë në një protestë kundër bisedimeve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë pa përmbushjen e disa kushteve, siç janë ndriçimi i fatit të të zhdukurve, kompensimi i dëmeve të luftës dhe që Serbia të kërkojë falje për tërë atë çfarë ka ndodhur para dhe gjatë luftës në Kosovë. Javën që vjen, kryeministrat e Kosovës dhe Serbisë, pritet të takohen sërish për të vazhduar bisedimet për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet të dyja palëve.

XS
SM
MD
LG