Lidhje

Protestë në mbrojtje të lumenjve Radika dhe Vjosa


Në Tiranë, veprimtarë të shoqërisë civile mbajtën përsëri një tubim proteste kundër projekteve për devijimin e lumenjve Vjosa dhe Radika. Ata thanë me shqetësim se projektet tashmë janë hartuar, madje projekti grek për devijimin e lumit Vjosa është hartuar 25 vjet më parë.

XS
SM
MD
LG