Lidhje

Sfidat e punësimit të grave në Gjirokastër

  • Raimond Kola

Punësimi i grave është një nga sfidat më të mëdha në Gjirokastër dhe në zonat e tjera fqinje. Hapja e disa sipërmarrjeve po nxit programet e punësimit, por vështirësitë janë ende të mëdha. Korrespondenti ynë Raimond Kola vizitoi dy nga sipërmarrjet dhe përgatiti materialin.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG