Lidhje

Organizimi dhe funksionimi i pushtetit vendor


Funksioni i pushtetit vendor
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:26 0:00

Në Shkodër, u zhvillua sot takimi rajonal për zonën veriore të Shqipërisë, kushtuar nevojës për një ligj të ri mbi organizimin dhe funksionimin e pushtetit vendor. Sipas pjesëmarrësve, ndarja e re administrative, që do të nisë të funksionojë pas zgjedhjeve vendore të 21 qershorit, kërkon të paraprihet edhe nga një ligj i ri, i cili të përcaktojë qartë rolin dhe funksionet e pushtetit vendor në Shqipëri. Takimi u organizua nga katër shoqatat, që përfaqësojnë pushtetin vendor në Shqipëri, me mbështetjen e programit të Këshillit të Europës.

Funksioni i pushtetit vendor
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:26 0:00

XS
SM
MD
LG