Lidhje

Programe ndërkombëtare në veri të Shqipërisë

  • Pëllumb Sulo

Bashkimi Europian dhe organizata të tjera te huaja po zbatojnë programe të ndryshme në Veri të Shqiperisë për zgjerimin e kompetencave te pushtetit vendor. Korrespondenti i Zërit te Amerikës, Pëllumb Sulo, bisedoi me disa perfaqesues te njësive vendore të përfshira në këto programe.

XS
SM
MD
LG