Lidhje

Qarku i Gjirokastrës nxit projekte zhvillimi


Qarku i Gjirorkastrës, që përfshin edhe Tepelenën dhe Përmetin, po nxit projekte të zhvillimit rajonal. Drejtuesit e Qarkut thonë se programet për turizmin dhe mjedisin janë ndihma më e mirë për komunitetet lokale.

XS
SM
MD
LG