Lidhje

Qendra hebraike në Shkup


Qendra hebraike në Shkup
Qendra hebraike në Shkup

Sot në Shkup u hap qendra përkujtimore e Holokaustit, në të cilën janë ekspozuar fragmente nga historia e komunitetit hebre, të deportuar në vitin 1943 në kampet naziste të përqëndrimit. Në ceremoni morën pjesë edhe presidentët e Shqipërisë dhe Malit të Zi, si dhe zyrtarë nga Izraeli.

XS
SM
MD
LG