Lidhje

Media Arkivi

Qytetet e lashta si pjesë e guidave turistike


Në Luginën e Drinos në Gjirokastër gjenden gjurmë të 15 qendrave urbane të lashtësisë, të cilat po tërheqin jo vetëm studiuesit dhe arkeologët, por edhe turistët. Qyteti antik i Antigonesë është njëra prej këtyre qendrave që është bërë pjesë e guidave turistike.

XS
SM
MD
LG