Lidhje

Qyteti Studenti gati te presë banorët e rinj në Tiranë


Qyteti Studenti gati te presë banorët e rinj në Tiranë

Në Shqipëri, viti i ri akademik është në prag dhe një numër gjithnjë e më i madh studentësh po pergatiten të shkojne në universitetet e Tiranës. Një pjese e rendësishme e jetes së tyre universitare është edhe Qyteti Studenti, ku ata jetojnë. Si çdo vit, atje janë kryer një sërë rregullimesh për të mirepritur studentet e rinj.

XS
SM
MD
LG