Lidhje

Kosovë, raport mbi gjendjen e sistemit të drejtësisë


Në një raport të Institutit të Kosovës për Drejtësinë, theksohet mungesa e efikasitetit dhe llogaridhënies në sistemin e drejtësisë. Autorët e raportit shprehin shqetësimin se këto mangësi kanë bërë që të bjerë besimi i qytetarëve te drejtësia.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG