Lidhje

Banorët e Tiranës reagojnë pas vizitës së Znj. Klinton


Në Tiranë e ndoqën me shumë interes vizitën e Sekretares së Shtetit, Hillary Klinton. Shumë prej tyre pohuan se mesazhet e saj drejtuar politikanëve shqiptarë ishin shumë të drejta, dhe mbeten me shpresë që udhëheqësit shqiptarë të dëgjojnë dhe zbatojnë me kujdes këshillat që u vijnë nga një mik i madh si SHBA.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG