Lidhje

Media Arkivi

Tiranë, FMN thirrje për përshpejtimin e reformave


Në Tiranë, një mision i Fondit Monetar Ndërkombëtar i kërkoi Shqipërisë të përshpejtojë reformat ekonomike dhe t'i bëjë më të qëndrueshëm treguesit kryesorë të saj.

XS
SM
MD
LG