Lidhje

Reforma administrative dhe zgjedhore


Tani që ligji për ndarjen territoriale u miratua dhe Shqipëria ka 61 zona administrative parlamenti ka përpara një sfidë tjetër aspak të lehtë; pasqyrimin e tij në dy ligje të tjera që lidhen ngushtë me të; në ligjin për funksionimin e pushtetit vendor dhe në Kodin Zgjedhor.

XS
SM
MD
LG