Lidhje

Një reporter i Luftës së Kosovës marshon nga Gjermania drejt Kosovës

  • Pëllumb Sulo

Maxhun Smajli

Emigranti kosovar Maxhun Smajli është nisur 66 ditë më parë nga Gjermania drejt Kosovës, në një rrugëtim në këmbë, të quajtur "Marshi i Mërgimtarit"

Emigranti kosovar Maxhun Smajli është nisur 66 ditë më parë nga Gjermania drejt Kosovës, në një rrugëtim në këmbë, të quajtur "Marshi i Mërgimtarit". Ish reporteri i luftës në Kosovë, Maxhun Smajli, thotë se marshimi i tij do të zgjasë 78 ditë, aq sa edhe zgjati ndërhyrja ajrore e NATOS kundër forcave ushtarake e policore serbe. Ai thotë se e ka ndërmarrë marshimin e tij në shenjë mirënjohjeje ndaj Forcave të Natos, që ndihmuan në çlirimin e Kosovës, si dhe në nderim të 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë. Sot, Maxhun Smajli arriti në qytetin e Shkodrës, prej nga u nis drejt Kosovës, ku pritet të arrijë më 12 qershor.


Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG