Lidhje

Media Arkivi

Të rinjtë shqiptarë dhe politika


Në Shqipëri, të rinjtë përbëjnë rreth 40 përqind të popullatës. Por në një tryezë të rrumbullakët të organizuar në Tiranë, pjesëmarrësit thanë se ata nuk pyeten mbi ligjet dhe vendimet që merren për ta.

XS
SM
MD
LG