Lidhje

Roli i shoqërisë civile në Kosovë


Në Shtetet e Bashkuara ndodhet për një vizitë një grup pjesëtarësh të shoqërisë civile nga Kosova, për të marrë pjesë në seminarin me temë "Shoqëria civile nxit zhvillimin e vendit dhe integrimin evropian." Një prej vizitorëve nga Kosova, zoti Ramadan Ilazi, i Institutit të Paqes të Kosovës ishte i ftuar në emisionin Ditari.

XS
SM
MD
LG