Lidhje

Media Arkivi

Tiranë: Gjendja e pakicës rome


Në Tiranë, gjendja e pakicës rome vazhdon të jetë e vështirë. Atyre u shkelen të drejtat njerëzore, vuajnë papunësi dhe diskriminim të vazhdueshëm.

XS
SM
MD
LG