Lidhje

Rreziku nga sëmundjet kancerogjene në Vaun e Dejës

  • Pëllumb Sulo

Në bashkinë Vau i Dejës, 150 familje rrezikojnë të preken nga sëmundjet kancerogjene për shkak se prej vitesh jetojnë në banesa të mbuluara me eternit. Këto familje u detyruan të shpërngulen në këtë zonë pasi shtëpitë e tyre u përmbytën nga ndërtimi i hidrocentralit. Drejtuesit e bashkisë thonë se situata është e rrezikshme dhe apelojnë për largimin e familjeve nga banesat me mbulesë eterniti.

XS
SM
MD
LG