Lidhje

Salihu: Marrëdhëniet ndëretnike, çështja me e ndjeshme


Nënkryetarja e parlamentit të Maqedonisë ishte këto ditë në Uashington ku mori pjesë në seminare dhe takime të ndryshme me ligjvënës amerikanë

Marrëdhëniet ndëretnike janë çështja me e ndjeshme në vend, tha nënkryetarja e parlamentit të Maqedonisë Suzana Salihu. Zonja Salihu ishte këto ditë në Uashington ku mori pjesë në seminare dhe takime të ndryshme me ligjvënësit amerikanë. Në një intervistë për Zërin e Amerikës, zonja Salihu, foli rreth zhvillimeve politike në Maqedoni, si për shembull përfaqësimi i gruas në institucionet qeveritare, zbatimi i Marrëveshjes së Ohrit dhe në vaçanti përdorimi i gjuhës shqipe.


XS
SM
MD
LG