Lidhje

Sarandë: Regjistër elektronik për pasuritë e paluajtshme


Sarandë: Regjistër elektronik për pasuritë e paluajtshme

Në Qarkun e Vlorës, që përfshin edhe Sarandën ka nisur krijimi i një regjistri elektronik për pasuritë e paluajtshme. Programi financohet nga Bashkimi Europian dhe realizohet në partneritet me njësitë vendore. Drejtuesit e Qarkut të Vlorës e shohin regjistrimin e pronave si mjaft të rëndësishëm për t’i hapur rrugë projekteve të zhvillimit.

XS
SM
MD
LG