Lidhje

Bisedë me zotin Nail Draga


Drejtori i Qendrës Kulturore të Ulqinit flet për identitetin kulturor

Këto ditë u zhvillua në Universitetin e Nju Jorkut, nën organizimin e komunitetit shqiptar dhe profesorit të këtij universiteti Shinasi Rama, një konferencë mbi gjendjen e shqiptarëve në Mal të Zi dhe sfidat me të cilat ata ndeshen. Një prej pjesëmarrësve në të ishte Doktor Nail Draga, Drejtor i Qendrës Kulturore të Ulqinit në Mal të Zi.

XS
SM
MD
LG