Lidhje

Mbyllet seminari për Gjuhën, Letërsinë e Kulturën Shqiptare


Këtë vit një numër i konsiderueshëm studiuesish nga vende të ndryshme të botës dhanë ndihmesën e tyre në fushën e Albanologjisë

Në Prishtinë përfundoi punimet Seminari i 31-të ndërkombëtarë për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare, ku një numër i konsiderueshëm i studiuesve nga vende të ndryshme të botës dhanë ndihmesën e tyre në fushën e Albanologjisë. Ndonëse i paraparë si një tubim shkencor që në themelimin e tij më 1974, seminari ka vuajtur ndikimin e zhvillimeve politike në Kosovë.

Shiko komentet (4)

Ky forum është mbyllur
XS
SM
MD
LG