Lidhje

Sfidat në veriun e Kosovës, tre vjet pas ndërhyrjes


Në Kosovë, është shënuar tre vjetori i ndërhyrjes në veriun e banuar me shumicë serbe dhe ngjarjet që pasuan atë ndërhyrje. Ndonëse vlerësohet që me operacionin e tre vjetëve më parë është hapur rruga e shtrirjes së sovranitetit të Prishtinës në gjithë vendin, veriu gjithsesi vazhdon të jetë i përshkuar nga ndarje të thella etnike dhe vështirësi për integrimin e tij.

XS
SM
MD
LG