Lidhje

Presidenti Obama përgëzon sportistët amerikanë në Olimpike


Presidenti i cili feston 51 vjetori sot, tha se puna dhe sakrifika e sportistëve që konkurrojnë në gara është frymëzuese

Presidenti Barack Obama bëri një pushim nga fushata e tij presidenciale. Gjatë fjalimit të tij javor ai foli në lidhje me Lojrat Olimpike Verore.

Presidenti falenderoi atletët amerikanë në Lojrat Olimpike dhe Paraolimpike për "prezantimin më të mirë të Amerikës ndaj pjesës tjetër të botës."

Zoti Obama përmendi emrat e disa sportistëve dhe tha se ishte "mbushur me krenari" kur kishte parë Gabby Douglas që fitoi mendaljen e artë në gjimnastikë plot vetëpërmbajtje dhe hirësi."

Presidenti i cili feston 51 vjetori sot, tha se puna dhe sakrifika e atletëve që konkurrojnë në gara është frymëzuese.
XS
SM
MD
LG