Lidhje

Gazetaria shqiptare në 100 vjet shtet

  • Pëllumb Sulo

Unioni i Gazetarëve të Shqipërisë organizoi sot në qytezën e Shëngjinit takimin “Gazetaria shqiptare në 100 vjet shtet”, takim, në të cilin, përvec gazetarëve nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi dhe Maqedonia, merrte pjesë edhe ambasadori i Bashkimit Europian në Shqipëri, Etore Sekui. Krahas vlerësimit për kontributin e disa qindra gazetarëve gjatë 100 viteve të fundit, në takim u vu theksi në rëndësinë e pavarësisë së medias shqiptare.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG