Lidhje

Media Arkivi

Intervistë me Dr. Shinasi Rama


Dr. Shinasi Ramën jep lëndën e politikës dhe drejton programe masteri në Universitetin e Nju Jorkut. Zoti Rama ka qenë njëri ndër organizatorët e lëvizjes studentore në Tiranën e vitit 1990, udhëheqës i disa demonstratave dhe të grevës së urisë që çuan në pluralizmin politik.

XS
SM
MD
LG