Lidhje

Shkodër - gjendja e emergjencës ende në fuqi


Shkodër - gjendja e emergjencës ende në fuqi
Shkodër - gjendja e emergjencës ende në fuqi

Në Shkodër vazhdon të përmirësohet situata e përmbytjes. Si rrjedhojë e ndërprerjes së herë pas herëshme të rreshjeve, është mundësuar kthimi i pjesës më të madhe të të evakuarve në banesat e tyre. Por autoritetet thonë se, ende nuk ka përfunduar situata e emergjencës civile dhe se nuk ka vend për entuziazëm, pasi përpara është periudha me rreshje e dimrit që mund të ndikojë në përsëritjen e permbytjeve. Për këtë arsye autoritetet, tani për tani nuk po rekomandojnë kthimin e personave të evakuuar.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG