Lidhje

Shkodër, ekspozitë në përvjetorin e vizitës së Papa Gjon Palit II

  • Pëllumb Sulo

Në përvjetorin e vizitës së Papa Gjon Palit II në Shqipëri si dhe festës së Zojës së Shkodrës, Famullija katolike e Shkodrës hapi në mjesidet e saj ekspozitën e titulluar "Gjurmë", me ikona dhe piktura që, sipas organizatorëve, dëshmojnë besimin e shqiptarëve në fe dhe atdhe.
XS
SM
MD
LG