Lidhje

Shkodër: Ish të burgosurit dhe të përndjekurit politikë kërkojnë dëmshpërblim


Shkodër: Ish të burgosurit dhe të përndjekurit politikë kërkojnë dëmshpërblim
Shkodër: Ish të burgosurit dhe të përndjekurit politikë kërkojnë dëmshpërblim

Ish të burgosurit dhe të përndjekurit politikë të regjimit komunist po kërkojnë përshpejtimin e procedurave për dhënien e dëmshpërblimit financiar për vitet që ata kaluan nëpër burgjet dhe kampet e diktaturës. Përfaqësues të Shoqatës së ish të burgosurve dhe të përndjekurve politikë për Shkodrën u shprehën se procesi është i vonuar dhe se qeveria duhet të kërkojë edhe forma të tjerë për të realizuar dëmshpërblimin e premtuar për këtë shtresë të shoqërisë shqiptare.

Korrespondenti Pëllumb Sulo njofton.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG