Lidhje

Shkodër: Prezantohen vepra unike letrare


Biblioteka e Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi" paraqiti për herë të parë për publikun 25 libra të antikuarit të saj, disa prej të cilëve, të vetmit në Shqipëri. Mes këtyre librave janë edhe “Historia e Skënderbeut” e Marin Barletit, e vitit 1508-1510, si dhe “Doktrina e Krishterë” e Gjon Nikollë Kazazit, e vitit 1742, e cila është edhe kopje unikale në Shqipëri.

XS
SM
MD
LG