Lidhje

Votimi dhe personat me aftësi të kufizuar


Drejtori i USAID-it në Shqipëri dhe përfaqësues të Fondacionit Shqiptar për të Drejtat e Përsonave me Aftësi të Kufizuar shprehën sot shqetësim rreth mosmarrjes së masave që garantojnë të drejtën e përsonave me aftësi të kufizuar për të votuar në zgjedhjet parlamentare të qershorit. Sipas Rregjistrimit të përgjithshëm të popullsisë, të vitit 2011, në Shqipëri përsonat me aftësi të kufizuar përbëjnë 6.8 përqind të popullsisë.

XS
SM
MD
LG