Lidhje

Shkodër: Qytetarët paraqesin kërkesat për kandidatët e zgjedhjeve lokale


Shkodër: Qytetarët paraqesin kërkesat për kandidatët e zgjedhjeve lokale
Shkodër: Qytetarët paraqesin kërkesat për kandidatët e zgjedhjeve lokale

Ndërkohë që në Shkodër grupimet politike kanë nisur prej ditësh fushatën e tyre elektorale, qytetarët po kërkojnë nga kandidatët, që garojnë për zgjedhjet vendore të 8 majit, që të tërheqin më mirë mendimin dhe shqetësimet e tyre për zhvillimin e ardhshëm 4 vjeçar të qytetit. Sipas tyre, gjatë katër viteve të kaluara është përmirësuar dukshëm infrastruktura urbane e qytetit dhe se, për katër vitet e ardhëshme, parësore duhet të jetë nxitja e punësimit dhe përmirësimi i ekonomisë së familjeve shkodrane.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG