Lidhje

Shkodër: Nis restaurimi i një ndërtese historike


Ne prag te 100 vjetorit te Shpalljes se Pavaresise se Shqiperise, ne qytetin e Shkodres ka nisur pune per restaurimin e shtepise ku, ne vitin 1918, u themelua dhe zhvilloi veprimtarine e tij "Komiteti per Mbrojtjen Kombetare te Kosoves". Restaurimi i kesaj ndertese historike drejtohet nga Instituti i Monumenteve te Kultures. Nderkohe, ne Shkoder po restaurohen edhe disa objekte te tjera historike, qe kane lidhje me pavaresine e vendit.

XS
SM
MD
LG