Lidhje

Shkodër: Të rinjtë trajtojnë probleme sociale përmes një fotoekspozite

  • Pëllumb Sulo

Shkodër: Të rinjtë trajtojnë probleme sociale përmes një fotoekspozite

Në Shkodër, një grup të rinjsh hapën sot në një nga rrugët e qytetit fotoekspozitën “Shkodra përmes objektivit”, për të tërhequr vemendjen te problemet sociale. Në fotoekspozitë marrin pjesë me punime 20 të rinj nga Shkodra, të cilët kanë në plan që të ardhurat e nxjerra nga shitja e objekteve të ekspozuara t'ua dhurojnë shtëpisë së fëmijëve dhe shoqatës "Dimension human".

XS
SM
MD
LG