Lidhje

Projekte të Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim

  • Pëllumb Sulo

Sot, në qytetin e Shkodrës ishte drejtori i Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim, Michael Granoff, i cili, së bashku me anëtarë të bordit drejtues të këtij fondacioni, ka parë nga afër ecurinë e investimeve që ky fondacion po realizon në Bashkinë e Shkodrës. Me mbështetjen e biznesit dhe pushtetit vendor, Fondacioni Shqiptaro- Amerikan për Zhvillim po zbaton në qytetet e Shkodrës dhe Korçës projektin pilot për rigjallërimin e zonave historike dhe tregtare.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG