Lidhje

Fermerët shkodranë i kthehen traditës


Kjo ka mundësuar shtimin e shfrytëzimit të tokave bujqësore dhe fuqizimin e ekonomisë së fermave të vogla

Në Qarkun e Shkodrës, fermerët po i kthehen traditës se tyre të kultivimit të disa kulturave të veçanta bujqësore. Kjo ka mundësuar shtimin e shfrytëzimit të tokave bujqësore dhe fuqizimin e ekonomisë së fermave të vogla. Sipas specialistëve, në këtë drejtim ka ndihmuar kërkesa në rritje për kulturat bujqësore të zonës, por edhe përvoja e fituar nga fermerët gjatë viteve të emigracionit.

XS
SM
MD
LG